Voetbal fitness


Voetbal en Kickboksen de raakvlakken.

 

Voetbal en Kickboksen Personal Training Sheraldo Becker ADOVoetbal en kickboksen. Op het gebied van uitvoering zijn beiden explosief, a-cyclisch en behoren ze tot de contactsporten. Alle energiesystemen worden tijdens zowel een voetbal- als een kickbokswedstrijdaangesproken. Daar kan dus ook op getraind worden.
Verschillen zijn er ook. Denk bijvoorbeeld aan de duur van een wedstrijd, de één is een teamsport de ander een individualistische sport. Op belevingsniveau onderscheiden we een emotionele en een vrij nuchtere sportbeleving.

 

 

 

 

Training Vito WormgoorIk heb trainingsmethoden ontwikkeld om (professionele) voetballers mentaal en fysiek sterker te maken. Vanuit de Martial Arts (vechtsport) gedachten wordt er specifiek getraind op kracht, explosiviteit en ruimte beheersing.

Hoe belangrijk is het niet voor een voetballer om zijn speelruimte te beheersen, op de juiste manier gebruik te maken van zijn eigen lichaam in de duels, de krachten te verdelen en om zijn concentratie 90 + 4 minuten lang vast te houden?

 

 


ado

ADO DEN HAAG

  Na het behalen van mijn Fitvak diploma ben ik toegetreden tot de Technische Staf van B.V.O. Ado Den Haag alwaar ik voetballers train op weerbaarheid en kracht. Herstel- en revalidatietraining behoort daar ook tot mijn takenpakket. Motiveren, activeren, coachen, Fit worden en Fit blijven daar draait het om tijdens de trainingen.

Voetbal en Kickboksen Personal Trainer ADO Den Haag

Motiveren en verzorgen van hersteltrainingen na blessures.

Voetbal en Kickboksen Personal Trainer vito ADO Den Haag