Wie ben ik…

Personal Trainer Ed Groven

Ed Groven

Als je mij als kleine jongen vroeg wat ik later wilde worden dan kreeg je resoluut als antwoord; “sportleraar”. Nu ben ik jaren later werkzaam als Personal Trainer. Nog steeds ben ik bezig mezelf te ontwikkelen op dat gebied. Sporten, trainen en coachen lopen als een rode draad door mijn leven.

Als één van de eerste actieve wedstrijdkickboksers in Den Haag ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het sterker worden door middel van ondersteunende krachtoefeningen. Zowel op sportgebied als in het dagelijkse leven. Het hedendaagse Functional Training – Core Power Training sluit daar perfect op aan.  Door het verbeteren van een beweging, verbeteren ook de prestaties van andere bewegingen.

Sportspecifieke kracht- en fitnesstraining afgestemd op het niveau van de hedendaagse sporter is een specialiteit geworden. Net zoals het trainen en coachen van de kickboksers van Kamakura en Oda Gym uit Den Haag.

Als lid van de “Technische Staf” van de B.V.O. Ado Den Haag train ik voetballers op weerbaarheid en kracht. Herstel- en revalidatietraining behoort ook tot mijn takenpakket.

Motiveren, activeren, coachen, fit worden en fit blijven; daar draait het om tijdens  mijn trainingen Als Personal Trainer. Dat geldt voor zowel jong als oud!
Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet.

Jij bent je eigen grens!