Kickboksen

Dames Kickboksen Den Haag

Mijn vechtsportcarrière begon met Middels Pencak Silat en Taekwondo. Toen ik begin jaren tachtig Thai- en Kickboksen ontdekte wist ik het; hier wil ik mij in ontwikkelen en goed in worden.

Tijdens mijn wedstrijdperiode kwam ik in contact met één van de grondleggers van het Nederlandse Kickboksen. Kancho Gerard Gordeau van Sportschool Kamakura. Ik ben er trots op dat ik de fijne kneepjes van het vak geleerd heb van deze specialist.

Nu jaren later train ik zelf kickboksers. Ik combineer vechtsporttechnieken met Functional Training en krachttraining. Ik zoek hiervoor naar trainingsmethoden uit andere sporten die voor een vechtsporter geschikt zijn.
Periodiseren, techniektraining en pads-en bagtraining zijn onderdelen van de training.  Ook ondersteunende krachttraining en intervaltraining behoren tot de basis. Daarnaast let ik op voeding, arbeid-rustverhouding en de hersteltijd (recovery).

Beter en sterker worden op de moderne manier met een ouderwetse trainingsinstelling en discipline.Kickboks School Den Haag

Trainingen zijn op basis van Personal Training  of Small Group Training.

Ben je geïnteresseerd in mijn trainingen neem dan vrijblijvend contact op.

Osu!