Gewichtsconsulent

Blijvend afvallen zoals jij dat wil. Trots op jezelf zijn doordat jij de baas bent over je eigen gewicht. Dit geeft je meer zelfvertrouwen wat een hogere eigenwaarde betekent. Gedoseerd blijven eten door middel van een op maat geschreven voedingsadvies. Ook sporten omdat je dat leuk vindt. Alles onder deskundige leiding van een gediplomeerde coach.

Je werkt aan je eetgewoonten zonder een hongergevoel. Dit geeft voldoening.
Door het sporten wordt je fitter en voel je je beter. Je stofwisseling versnelt hierdoor wat positief werkt op je gewichtsbeheersing.
BGN Voedingsconsulent en Personal Trainer Ed Groven begeleidt je hierbij. Daardoor train je op een verantwoorde wijze en zonder vervelende blessures.

afvallen den haag voeding

De weegschaal is niet je beste vriend. De weg naar de sportschool is te lang. Tijdens het boodschappen doen liggen ‘verleidelijke producten’ op ‘gevaarlijke plaatsen’. Netflix en Videoland vragen om een snack. Bij het sporten zit je lichaam in de weg.

Blijvend afvallen is mogelijk dat staat vast. Jij kan het ook en met plezier. Ed Groven gaat jou begeleiden in het behalen van jouw doelstellingen. Geen moeilijke trainingstrajecten of dure diëten. Ook geen dure maaltijdvervangers of voedingspreparaten.

Samen aan de slag zonder ingewikkelde contracten. Je betaalt alleen voor de geleverde diensten en het resultaat.

Plezier hebben in afvallen en sporten. Daar gaan we voor. Werken aan jouw streefgewicht.

Maak hier je keuze voor je intake, consult en/of training. 

afvallen dieet personal trainer Ed Groven

Vergoeding Zorgverzekeraar
Voedingsconsulent Ed Groven is een door B.G.N. (Beroepsvereninging Voedingsconsulenten Nederland) gediplomeerd erkende specialist in voeding. Hierdoor heb je bij een aanvullende verzekering (in de meeste gevallen) recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van je Zorgverzekeraar.

Voedingsconsulent Ed Groven

Voedingsconsulent Ed Groven