Functional Training

Het primaire doel van functional trainen is om met verbeteringen van een beweging ook de prestaties van andere bewegingen te verbeteren.
Functional Training omvat het uitvoeren van een oefening tegen een weerstand op een manier waardoor bewegingen verbeteren en een andere beweging gemakkelijker en beter uitgevoerd kunnen worden.

Wil jij ook beter worden in jouw sport of je sterker voelen in het dagelijks leven dan is Functional Training voor jou de manier om dat te realiseren. Sneller worden door te trainen met behulp van Kettlebells of de TRX Suspension Trainer. Makkelijker een tas boodschappen uit de auto pakken? Dit zal gebeuren omdat je door de training gewend bent om met Slambals, wallbals of Stroops (weerstand elastieken) te werken

 

 

Fitter worden of afvallen is ook een mooie doelstelling om je aan te melden voor de Functional Traininglessen bij Groventraining. Vul het contactformulier in en we maken een afspraak voor een intakegesprek.

Functional Training kan één op één in de vorm van Personal Training maar ook in groepsverband.  Er zijn inmiddels al groepslessen waarbij je je kunt aansluiten maar je kunt natuurlijk ook zelf een groep samenstellen samen met jouw sportvrienden of vriendinnen